2017 m. gegužės 22 d., pirmadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys – Išvyka į Kauno botanikos sodą.





Šeduvos lopšelis-darželis dalyvauja projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, todėl kelionei į Kauno botanikos sodą ruošėmės labai atsakingai. Pokalbiai su tėveliais, vaikais, vykstančiais į šventę, vyko dar prieš kelionę. Kelionėje aptarėme kaip reikia elgtis autobuse, automobilyje, kaip į jį įlipti, o svarbiausia kaip teisingai išlipti.
Gegužės 18-toji – tarptautinė žavėjimosi augalais diena – ŽAVADIENIS! Nacionalinio „ŽAVADIENIO 2017“ koordinatoriaus Lietuvoje – Kauno Vytauto Didžiojo universiteto botanikos sodo kvietimu Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenė prisijungė prie šios pasaulinės iniciatyvos.
Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenė - vaikai, jų tėveliai, pedagogai vyko šventiškai, augalų motyvais pasipuošę į VDU botanikos sodą.  Į renginį rinkosi dalyviai iš Kauno ir jo rajono, tolimesnių Lietuvos kampelių. Šiemet susirinko net 56 grupės ir visi kartu  paminėjo Augalų ŽAVADIENĮ.
Čia mūsų laukė renginio šeimininkės ir vedėjos: Medžių Fėja ir Panelė Flora, smagi karnavalinė eisena per botanikos sodo parką, žaliojo Vikšro gimtadienio tortas. Mažieji šeduviečiai nuotaikingame koncerte puikiai pristatė meninę programėlę, o už įspūdingus apdarus pelnėme nominaciją originaliausių ir įspūdingiausių kostiumų konkurse. Prizas – edukacinė programa po VDU Botanikos sodą.  






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...