2018 m. spalio 10 d., trečiadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Popietė ,,Aš mažasis eismo dalyvis“


„Katinėlių‘‘ grupėje vyko Saugaus eismo popietė „Aš mažasis eismo dalyvis“, kurios tikslas – prisidėti prie rūpinimosi eismo saugumu, įtraukiant į šį procesą ugdytinių tėvelius ir mažuosius grupės ugdytinius. Popietės metu su tėveliais buvo prisimintos saugaus eismo taisyklės, ypač daug dėmesio buvo skiriama taisyklingam šviesą atspindinčių priemonių nešiojimui. Popietėje auklėtojai ir tėveliams talkino projekto „Eismo saugumas bendruomenėse“ simbolis – Katinas. Jis drauge su auklėtoja Audrone Sukackiene papasakojo ir praktiškai pademonstravo atšvaitų dėvėjimo galimybes, supažindino su  atšvaitų įvairove. Auklėtoja taip pat parengė ir pristatė stendinį pranešimą apie taisyklingą atšvaitų naudojimą.
Labai tikimės, jog ši edukacinė popietė prisidės prie eismo saugumo užtikrinimo tamsiuoju paros metu, nes aktyviai dalyvaudami projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“, kurį organizuoja LR automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, o vykdo ir padeda įgyvendinti Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga, mes sužinome daug naudingų dalykų eismo saugumo klausimais.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...