2017 m. gegužės 16 d., antradienis

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys – Talka, skatinanti saugaus eismo propagavimą.



Vėriškių bendruomenė koordinuoja bendruomenių susivienijimą Šeduvos seniūnijoje projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, kurį organizuoja automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos, o vykdo Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga. 
Projekto pristatymas vyko bendruomenės namuose. Pristatydami numatomas veiklas gyventojus informavome apie eismo saugumą propaguojamus renginius, kuriuos vykdysime visus metus. Ypatingą dėmesį skirsime šviesą atspindinčių priemonių naudojimui tamsiu paros metu. Kelių eismo taisyklių nuolatinis  priminimas kaip elgtis keliuose kai esi pėstysis, važnyčiotojas, dviratininkas, vairuotojas, ar kt. skatina visus laikytis eismo saugumo reikalavimų. O tai labai svarbu siekiant užtikrinti žmonių saugumą  keliuose, kur nėra specialių šaligatvių pėstiesiems. Norime, kad visi būtų matomi ir saugūs.


Šį pavasarį kaip ir kiekvienais metais Vėriškių bendruomenės gyventojai išėjo į talką tvarkyti pakelių, kaimo teritorijos bendro naudojimo vietų.  Visi kaimo gyventojai nori gyventi saugioje, tvarkingoje aplinkoje, o ją gražina ne kas kitas, bet patys gyventojai. Gyventojai aktyviai dalyvauja visuose bendruomenės organizuojamuose renginiuose, džiaugiasi gautomis šviesą atspindinčiomis priemonėmis.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...