2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

Šeduvos globos namų saugaus eismo renginys - Protų mūšis globos namuose „Ar žinai kelių eismo taisykles?“



Šeduvos globos namai jau ne vienerius metus dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos organizuojamame projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“. To vedini, birželio 28 dieną įstaigos darbuotojai susibūrė turiningai praleisti popietę ir pasitikrinti žinias, ar gerai žino kelių eismo taisykles.
Renginys prasidėjo komandų prisistatymais, kurie nuotaikingai nuskambėjo šūkiais ir dainomis. Dalyviams buvo pateikiamos užduotys iš saugaus eismo taisyklių, kelio ženklų. Viena iš užduočių buvo skirta komandų kapitonams. Burtų keliu išsitraukę kelio ženklą, turėjo vaizdžiai jį, be žodžių, pademonstruoti savo komandai. Globos namų kiemelyje buvo atliekama kūrybinė užduotis – suformuoti kelio ženklą iš visų komandos narių. Atliktas užduotis vertino praktinio vairavimo instruktorius S. Marčius.
Įvertinus rezultatus, galima teigti, jog apie kelių eismo taisykles žinome tikrai daug. Renginį lydėjo garsūs aplodismentai, jauki atmosfera ir nuoširdus vienas kito palaikymas. Kiekvienas komandos narys buvo apdovanotas Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos įsteigtais prizais: atšvaitais, liemenėmis, rankinėmis, raktų pakabukais. Taip pat apdovanoti ir žiūrovai, stebėję renginį ir palaikę dalyvius. Saugumas – visų mūsų rūpestis. Tad, būkime saugūs kelyje ir to mokykime kitus.














Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...