2019 m. balandžio 11 d., ketvirtadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Akcija "Būkim saugūs - būkim tvarkingi"


Gražų saulėtą rytą Šeduvos lopšelio-darželio ugdytiniai ir jų tėveliai, visi darbuotojai pakviesti Mokyklos tarybos paminėjo „Saugaus eismo dieną“ kitaip, dalyvauti akcijoje „Būkim saugūs – būkim tvarkingi“. Nuo 2006-ųjų metų balandžio 6-oji Lietuvoje paskelbta Saugaus eismo diena. Visiems susirinkusiems suaugusiems dalinome saugos liemenes, gautas vykdant projektą „Eismo saugumas bendruomenėse 2019“. Skatinome visada būti kelyje žmogiškesniais, pakantesniais ir rūpestingesniais. Raginome pagalvoti ne vien apie save, bet ir apie kitų saugumą.
                      Talkininkai su darbinėmis pirštinėmis, grėbliais, šiukšlių maišais ir darbinga nuotaika, įnirtingai darbavosi – tvarkė lopšelio-darželio teritoriją.
Nuo mažų ir darbščių rankų rezultatas tiesiog džiuginantis – jaukesnė mūsų aplinka. Iš peties pasidarbavus visi pasidžiaugė prasmingu komandiniu darbu, dalijosi patirtais įspūdžiais.
Tikimės, kad šie visi talkininkai ir jų vaikai atsimins šią dieną ir užaugs atsakingais piliečiais, siekiančiais išsaugoti natūralią, švarią ir gražią aplinką ir būti saugiais. Visi žinome, kad tik tvarkingoje aplinkoje žaisti, gyventi yra saugu.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...