2018 m. birželio 11 d., pirmadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys – Edukacinė pamokėlė Vėriškių kepyklėlėje

Šeduvos lopšelio-darželio priešmokyklinės „Boružiukų“grupės ugdytiniai vyko į išvyką. Vaikus lydėjo saugaus eismo projekto „Eismo saugumas bendruomenėse 2018“ personažas Katinas. Jis prižiūrėjo, kad visi laikytųsi saugaus eismo taisyklių. Mažieji „Boružiukų“ grupės ugdytiniai kelionei ruošėsi atsakingai. Jie keliavo į Vėriškių kaimą kur dalyvavo edukaciniame užsiėmime Vėriškių kepyklėlėje. Čia vaikai sužinojo keksiukų gaminimo receptą. Patys išbandė visą kepinio gaminimo eigą. Labiausiai vaikus sužavėjo keksiukų puošimo procesas. Žinoma, vaikai pabaigę edukacinę pamokėlę, skanavo savo pasigamintus ir papuoštus keksiukus. Jie – tobuli, taip savo darbo rezultatus įvertino „Boružiukai“. Už tobulumą visi buvo apdovanoti “jaunojo kepėjo” diplomais. Sudalyvaukite panašioje edukacinėje veikloje  –  patys įsitikinsite.
Saugaus eismo projekto personažas Katinas taip pat negalėjo atsigrožėti kvapniais kepiniais. Jis rūpinosi mažųjų keliauninkų saugia kelione atgal į darželį, nuolat primindamas kelionės autobusu taisykles. Visi grįžo smagiai nusiteikę ir laimingi.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...