2017 m. spalio 5 d., ketvirtadienis

Vėriškių bendruomenės saugaus eismo renginys - Keliaujančių ir vairuotojų dienai paminėti "Protų mūšis"



Vėriškių bendruomenė aktyviai dalyvauja  eismo saugumo projekte-konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, kurį organizuoja LR automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos. Nuolat gilindami žinias, nutarėme pasitikrinti jas dalyvaudami „Protų mūšyje“. Įdomūs, galvoti priverčiantys klausimai, linksmos užduotys, gera nuotaika tai vis Vėriškių vaikų dienos centro vadovės Eglės Šveckienės, protų mūšio vedėjos nuopelnas. Visi suprantame, kad mokantis nenuobodžiai žinios išlieka ilgiau, o jas pastoviai gilinant ir vis primenant, susiformuoja ir įgūdžiai. Renginys vyko linksmai ir rezultatyviai. Protų mūšio dalyviai buvo aktyvūs, o pabaigoje jų laukė saldūs prizai už žinias ir pastangas.
Dalyviai atsakinėdami į vedėjos klausimus, spręsdami sudėtingus eismo galvosūkius daug išmoko ir sužinojo.
Artėja tamsusis paros periodas, kai dar nesinori miegoti, o jau vakarai ar rytai nebedžiugina saulutės spinduliais. Šiuo metu labai aktualu, kad kiekvienas suprastų kaip svarbu dėvėti šviesą atspindinčias priemones. Mes už šūkį – matyk kitus ir pats būk matomas. Tad būkime visi saugūs keliuose!









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...