2017 m. spalio 3 d., antradienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Foto paroda "Saugi šeima kelionėje"

Rugsėjo 28 dieną Šeduvos lopšelyje-darželyje buvo organizuojamas parodos „Saugi šeima gatvėje ir kelyje“ atidarymas. Parodos pristatymo metu saugaus eismo projekto „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“ personažas Katinas pakvietė ugdytinius apžiūrėti Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenės eksponuojamas nuotraukas, kaip šeimos saugiai elgiasi gatvėje ir kelyje. Ekspozicijoje buvo gausu nuotraukų, kuriose atsispindėjo saugus vaikų vežimas automobilyje, vaikams pritaikytose automobilinėse kėdutėse. Taip pat nemažai nuotraukų su saugiu elgesiu gatvėje: saugus važiavimas dviračiu ar kita transporto priemone, vilkint saugaus eismo liemenėmis, dėvint šalmus. Parodoje mažieji ugdytiniai kartu su Katinu įtvirtino žinias kaip saugiai elgtis ir teisingai pereiti gatvę. Ypač vaikai džiaugėsi radę save nuotraukose ir pasakojo savo draugams, kaip juos tėveliai saugiai atveža į darželį.
Kadangi Šeduvos lopšelis-darželis jau nebe pirmus dalyvauja eismo saugumo propagavimo projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, kurį organizuoja LR automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos, eismo saugumo propagavimas tampa labai patrauklus ir būtinas. Dėkojame visai įstaigos bendruomenei, pasidalinusiai užfiksuotomis saugaus elgesio gatvėje ir kelyje akimirkomis.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...