2017 m. spalio 4 d., trečiadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - „Saugi kelionė į darželį ir atgal“



Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenė dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos konkurse "Eismo saugumas bendruomenėse 2017". Labai svarbu, kad saugaus eismo kelyje būtų mokoma nuo pat mažens. Pirmieji eismo mokytojai, be abejo, yra tėvai.Vėliau, vaikui atėjus į darželį, mokyklą, didelis vaidmuo tenka ir švietimo įstaigoms, kurios yra vienos svarbiausių institucijų, ugdančių saugų eismo dalyvį. Kad būtume saugūs kelyje į darželį ir iš jo, skatiname visus eismo dalyvius būti drausmingais ir atsakingais už savo elgesį kelyje visus metus.
Šeduvos lopšelis-darželis  šiais mokslo metais gavo naują mokyklinį autobusą, vaikų pavėžėjimui iš kaimo vietovių. Mokslo metų pirmąją dieną visi darželio ugdytiniai gavo dovanėlę, po atšvaistą, kad būtų matomi kelyje.Važiuojantys autobusu vaikučiai vilki ryškiomis šviesą atspindinčiomis liemenėmis. Jie nuolat mokomi saugiai įlipti į autobusą, išlipti, prisisegti saugos diržais, kad kelionė būtų saugi. Džiugu, kad tiek tėveliai tiek vaikai jau supranta kaip svarbu laikytis eismo taisyklių.
 Tad būkime visi sveiki ir saugūs!








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...