2017 m. birželio 9 d., penktadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - "Augalų žavadienis2017"

Šeduvos lopšelis-darželis  kasmet VDU Kauno botanikos sodo kvietimu prisijungia prie  gražios pasaulinės  iniciatyvos – švęsti „Augalų žavadienį“.  Įspūdingiausiais gėlių kostiumais Šeduvos lopšelio-darželio bendruomenė teatralizuota eisena „Gėlės“ žingsniavo į  Šeduvos miesto Laisvės aikštę. Buvusios Šeduvos lopšelio-darželio ugdytinės, dabar Šeduvos gimnazijos moksleivės, taip pat prisijungė prie gražios šventės, jos eisenoje nešė 100 heliu pripildytų balionų.  Eisenos dalyvių saugumą  iš Šeduvos lopšelio-darželio į Šeduvos miesto Laisvės aikštę užtikrino Radviliškio rajono policijos komisariato  policijos pareigūnai. Eisenos metu laikėmės visų saugaus eismo taisyklių, kurias įgijome dalyvaudami konkurse  „Eismo saugumas bendruomenėse 2017".
Laisvės aikštėje eisenos dalyvius sutiko Šeduvos miesto seniūnas Justinas Pranys ir būrys šeduviečių. Seniūnas sveikino visus šventės dalyvius su gražia iniciatyva - žavėjimąsi augalais, su artėjančia vasara. Skambant muzikai spalvotų balionų su heliu paleidimas į dangų sukūrė dar didesnę šventinę nuotaiką.

Į kultūros ir amatų centrą sugūžėjo daug žiūrovų. Čia vyko šventinė programa ir koncertas „Gėlės“ , kurį vedė Adelės ir Barboros Kablyčių tėveliai Elžbieta ir Paulius. Visų Šeduvos lopšelio-darželio grupių pasirodymai buvo vieni už kitus įspūdingesni, nes koncertui vaikus ruošė meninio ugdymo mokytoja Vilma Digimienė ir šokių mokytojas Astijus Poška iš anksto ir atsakingai. Taip atsisveikinome su pavasariu ir pasitikome žalią ir gėlėtą vasarą, paminėdami ne tik „Augalų Žavadienį 2017“, bet ir tarptautinę vaikų gynimo dieną. Gražus, spalvingas ir šventinis renginys ilgai išliks vaikų atmintyje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...