2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Šeduvos lopšelio-darželio saugauas eismo renginys - Turistinė išvyka į Burbiškio dvarą ir Kleboniškio k. liaudies buities muziejų.

Šeduvos lopšelio-darželio stovyklą lankantys priešmokyklinukai keliavo į Burbiškio dvarą. Vykdami mokykliniu autobusu, vaikai mokėsi būti saugūs. Auklėtoja stebėjo, kad visi vaikai būtų prisisegę saugos diržus. Lankydamiesi dvaro parke bei sode, vaikai grožėjosi ten augančiais medžiais, gėlėmis. Klausydamiesi auklėtojos pasakojimo apie dvaro istoriją, jos gyventojus, vaikai ir patys įsivaizdavo tuos laikus. Pasižvalgę po dvaro sodybą, visi vėl sulipo į autobusą. Kelionė tesėsi į liaudies buities muziejų Kleboniškių kaime. Čia vaikai susipažino su įvairiais senoviniais buities rakandais. Berniukams labiausiai patiko pasidarbuoti kalvėje, o mergaitės atidžiai apžiūrinėjo audimo stakles. Vairuotojas, atidžiai stebėjęs ugdytinius, pagyrė, kad vaikai moka gražiai įlipti ir išlipti, geba kultūringai elgtis autobuse. Džiaugiamės, kad daug naudingų dalykų sužinome ir išmokstame dalyvaudami saugaus eismo projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, kurį organizuoja LR automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos. Džiaugiamės, kad mūsų ugdytiniai saugūs keliauja, linkime jiems gerų vasaros atostogų.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...