2017 m. birželio 26 d., pirmadienis

Asociacijos „Meistrų klubas“ saugaus eismo renginys - Šeimų spartakiada su saugaus eismo elementais



Asociacijos „Meistrų klubas“ nariai kartu su kitomis nevyriausybinėmis organizacijomis, profsąjungomis dalyvavo Šventojoje energetikos šeimų spartakiadoje. Pastaraisiais metais eismo saugumo situacija Lietuvos gatvėse ir keliuose gerėja, tačiau vis dar išliekame ne geriausioje padėtyje. Strateginis sportinių varžybų tikslas – siekti, kad darbuotojai ir jų šeimos suprastų sporto reikšmę savo gyvenime, mažėtų sergamumas, didėtų šeimų aktyvumas sportinėje veikloje. Šio tikslo buvo siekiama tobulinant bendravimą, susikalbėjimą varžybose, diegiant naujas saugumo priemones, užtikrinant  dalyvių kontrolę sportuojant, ugdant eismo dalyvių saugaus eismo kultūros įgūdžius. Sportavo ir didelis ir mažas, birželio 18-19 dienas nebuvo nei vieno sužeisto ar kitaip pažeidusio eismo ar kitas saugumo taisykles. Visi dalyviai saugiai atvyko į varžybas ir saugiai grįžo namo. Visi buvo organizatorių įvertinti ir apdovanoti taurėmis bei medaliais. Asociacija „Meistrų klubas“ jau ne pirmus metus dalyvauja projekte „Eismo saugumas bendruomenėse 2017“, todėl pokalbiuose visiems klubo nariams nuolat akcentuojame eismo saugumo svarbą.
Rengiant sportines varžybas atsižvelgiama į siūlymus, kviečiami aktyviai dalyvauti tiek vaikai tiek suaugę. Iš dalyvių sulaukti racionalūs pasiūlymai, kuriuos  įgyvendinti galima turimais resursais, pravesti varžybas ir kitas rungtis, organizuoti pavyzdines eismo saugumo rungtis paplūdimyje.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Šeduvos lopšelio-darželio saugaus eismo renginys - Savaitės veikla – „Saugi kelionė į darželį“

  Nelaimės keliuose ir gatvėse yra didžiulis pavojus vaikų gyvybei bei sveikatai. Kaip elgsis vaikai gatvėje, ar sėkmingos bus kelionės į ...